ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ.Χ. 2017Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2017 
 Αρ. πρωτ.: 297/17 

Προς : Σωματεία Ε.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ.Χ. 2017 ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ Αγία Τριάδα Ναυπλίου, 17 – 19 Φεβρουαρίου 2017 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων και την εθελοντική συνεισφορά του τοπικού σωματείου « Αθλητικός Όμιλος Μέρμπακα », προκηρύσσει τον αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Χώρου 2Χ18μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων - Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας ( Μέρμπακας ), από την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

 Γενικές Διατάξεις :

 1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός, με Ολυμπιακό Γύρο και ομαδικός, με Ολυμπιακό Γύρο στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου. 

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες της Ε.Ο.Τ οι οποίοι έχουν προκριθεί ή έχουν διατηρήσει τη συμμετοχή τους στην Α΄ αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος, έχουν θεωρημένο Δελτίο Υγείας από ιατρό & έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2017. 

3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος έως τη Δευτέρα 13/02/2017.

 4. Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των Κριτών ή τον Εκπρόσωπο Ε.Ο.Τ. του αγώνα με παράβολο 100 ευρώ μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων. 

5. Στον ατομικό Ολυμπιακό Γύρο για όλες τις κατηγορίες Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου συμμετέχουν οι 32 πρώτοι αθλητές ανά κατηγορία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γύρου κατάταξης και θα διεξαχθεί για το Ολυμπιακό τόξο με τη διαδικασία των 5 σετ των 3 βελών ενώ για το Σύνθετο τόξο με το συνολικό άθροισμα των 5 βολών από 3 βέλη η κάθε μία. 

6. Στον ομαδικό Ολυμπιακό Γύρο για όλες τις κατηγορίες Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου συμμετέχουν οι 16 πρώτες ομάδες ανά κατηγορία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γύρου κατάταξης ( κάθε ομάδα αποτελείται από τους 3 αθλητές με την υψηλότερη επίδοση όπως προκύπτει από τον γύρο κατάταξης ή όπως ορίζεται στην Εγκύκλιο ΕΟΤ 2016-3, περί διαφορετικής σύνθεσης ομαδικών ) και θα διεξαχθεί με τη διαδικασία των τεσσάρων σετ των 6 βελών για το Ολυμπιακό τόξο και το συνολικό άθροισμα των 4 βολών από 6 βέλη για το Σύνθετο τόξο. 

7. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί, ισχύει η εγκύκλιος Ε.Ο.Τ: 2016-1.

 8. Οι κατηγορίες των αθλητών – τριών, ηλικιακά έχουν ως εξής : Νέοι Άνδρες – Νέες Γυναίκες : έως 20 ετών, γεννημένοι από το έτος 1997 έως το 2009 Έφηβοι – Νεάνιδες : έως 17 ετών, γεννημένοι από το έτος 2000 έως το 2009 

9. Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις. 2 

10. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα θα είναι τριπλά κάθετα σε όλες τις κατηγορίες ολυμπιακού και σύνθετου τόξου. 

11. Η βαθμολογία αθλητών – σωματείων που θα προκύψει από τον Ολυμπιακό Γύρο έχει ως εξής : Οι οκτώ πρώτοι αθλητές/τριες θα βαθμολογούνται με 8-7-6-5-4-3-2-1 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης ). Οι οκτώ πρώτες ομάδες θα βαθμολογούνται με 16-14-12-10-8-6-4-2 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης ). Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας με ολυμπιακούς γύρους, για την τελική κατάταξη ισχύουν οι επιδόσεις από τον γύρο κατάταξης.

 12. Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της WA και γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι ΕΟΤ έτους 2016. 

ΠΡΟΣΟΧΗ :

 Στον αγώνα ισχύει παράβολο συμμετοχής 12 ευρώ. Όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες καθώς και το παράβολο συμμετοχής θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Ο.Τ. ( αντίγραφο που να αναγράφεται η αιτιολογία και το όνομα του σωματείου ή και αθλητή πρέπει να αποσταλεί στην Ε.Ο.Τ. ) ή στα γραφεία της Ομοσπονδίας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 16/02/2017 και ώρα 13:00. 

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017 : 
17:00 – 20:00 Επίσημη προπόνηση 20:00 

Τελετή έναρξης Οι αθλητές που δεν θα μπορέσουν να είναι παρόντες στην επίσημη προπόνηση θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν έλεγχο εξοπλισμού το Σάββατο πριν από την έναρξη του αγώνα. 

Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 15/02/2017. 

                                                  Με αθλητικούς χαιρετισμούς, 

                                                                Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος                                                                                  Η Γενική Γραμματέας
 Δρ. Πέτρος Συναδινός                                                                        Έβελυν Παπαδοπούλου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΓΛΑΥΚΟΥ