ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ


Ικανοποιητική ήταν η παρουσία των αθλητών μας στον αγώνα τοξοβολίας στην Νεμέα Κορινθίας.
Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 4-Φεβρουαρίου ο Βασίλης Παπαγεωργίου συμμετείχε στον αγώνα της Β’  κατηγορίας.

Ο αθλητής μας άργησε να  «μπει» στον αγώνα κάνοντας ένα κακό πρώτο γύρο συγκεντρώνοντας 238 πόντους. Στον δεύτερο γύρο ανέβασε την απόδοσή του κάνοντας σκορ 256, αλλά ο κακός πρώτος γύρος του στέρησε μια ενδεχόμενη επιτυχία, τερματίζοντας τελικά στην 10η θέση με 494 πόντους ανάμεσα σε 48 αθλητές

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, πήραν μέρος στον αγώνα της Α΄ κατηγορίας ο Βάββας Δημήτριος και ο Ηλίας Χρύσανθος.

Ο αγώνας για τους δύο αθλητές μας ήταν περισσότερο αγώνας εξοικείωσης με την πρώτη κατηγορία, αφού έπαιρναν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνα αυτής της κατηγορίας.

Ο Βάββας Δημήτριος με συνολικό σκορ 535 είχε την καλύτερη παρουσία από τους αθλητές μας και τερμάτισε στην 6η θέση κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα, (αν και  θα μπορούσε να πάει και καλύτερα αν απέφευγε κάποια τεχνικά λαθάκια) αφήνοντας υποσχέσεις για επιτυχίες στο μέλλον.


 Ο Ηλίας Χρύσανθος ο οποίος επίσης συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα πρώτης κατηγορίας, προσπάθησε αλλά κάνοντας έναν κακό δεύτερο γύρο,  του στέρησε ένα καλύτερο πλασάρισμα στην γενική βαθμολογία και έτσι τερμάτισε στην 17η θέση με 470 πόντους ανάμεσα σε 21 αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή την κατηγορία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΓΛΑΥΚΟΥ