ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Μεγάλη (για ακόμη μία φορά) ήταν η συμμετοχή των αθλητών από όλα σχεδόν τα σωματεία, στον αγώνα που διοργανώνει ο Α.Ο. Μπέρμπακα σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου και φυσικά την Ε.Ο.Τ.

Κάτι το ότι ουσιαστικά είναι ο τελευταίος αγώνας κλειστού χώρου (απομένει ο Πανελλήνιος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή πάλι στο Ναύπλιο), κάτι οι πετυχημένες διοργανώσεις αγώνων τοξοβολίας  εκ μέρους του Α.Ο. Μπέρμπακα, είχε σαν αποτέλεσμα να δηλώσουν συμμετοχή αρκετοί αθλητές από όλα τα σωματεία της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και όχι μόνο.

Άλλη μια πρόκληση για τον Α.Ο. Μπέρμπακα και το σίγουρο είναι ότι  και αυτή την φορά θα διοργανώσει έναν πολύ επιτυχημένο αγώνα.


Το μεράκι και η αγάπη για την τοξοβολία των ανθρώπων του Α.Ο. Μπέρμακα, η ζωντάνια και το ενδιαφέρον τους για την πρόοδο γενικότερα της τοξοβολίας, αλλά και η  έντονη παρουσία του στα δρώμενα της Αργολίδας με συνεχόμενες παρουσιάσεις  του αθλήματος της τοξοβολίας, ανταμείβεται με την εμπιστοσύνη και την πληθώρα  συμμετοχών εκ μέρους  των αθλητών όλων των σωματείων, σε κάθε αγώνα που διοργανώνουν  οι ¨ακούραστοι εργάτες¨ του ο Α.Ο. Μπέρμπακα, σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Ναυπλίου και την αμέριστη συμπαράσταση της Ε.Ο.Τ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΓΛΑΥΚΟΥ