Η ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑθήνα, 22 Μαρτίου 2017
 Αρ. πρωτ.: 669/17 

Προς : Σωματεία Ε.Ο.Τ. 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1ου ΣΚΕΛΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Πάτρα, Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Απριλίου 2017 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων προκηρύσσει τον αγώνα Ανοιχτού Χώρου 1 ου Σκέλους Κυπέλλου Ελλάδος :
 Α΄ & Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας : 
 2Χ70μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών Ολυμπιακού τόξου 
 2Χ60μ. ηλικιακής κατηγορίας Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου 
 2Χ50μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων - Νεανίδων Σύνθετου τόξου που θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα, το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. 


Γενικές Διατάξεις : 

1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός, ομαδικός & μεικτός ομαδικός σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. 

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες της Ε.Ο.Τ οι οποίοι ανήκουν στην αντίστοιχη αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος, έχουν θεωρημένο Δελτίο Υγείας από ιατρό & έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2017. 
 3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος έως την Δευτέρα 27/3/2017.

4. Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των Κριτών ή τον Εκπρόσωπο Ε.Ο.Τ. του αγώνα με παράβολο 100 ευρώ μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων.

5. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί, ισχύει η εγκύκλιος Ε.Ο.Τ.: 2016-1. 

6. Οι κατηγορίες των αθλητών – τριών, ηλικιακά έχουν ως εξής : Νέοι Άνδρες – Νέες Γυναίκες : έως 20 ετών, γεννημένοι από το έτος 1997 έως το 2009 Έφηβοι – Νεάνιδες : έως 17 ετών, γεννημένοι από το έτος 2000 έως το 2009 7.

 Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις. 

 2 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ : 

1. Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της WA και γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι Ε.Ο.Τ. έτους 2016 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα ( διευκρινίσεις στο τέλος της προκήρυξης ). 

2. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα για την απόσταση των 70μ. και 60μ. θα είναι 122 εκ..

 3. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα για την απόσταση των 50μ. θα είναι 80 εκ. με ζώνη βαθμολόγησης από 5 έως 10. 

4. Στον αγώνα ισχύει παράβολο συμμετοχής ύψους 12 ευρώ. Όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες καθώς και το παράβολο συμμετοχής θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Ο.Τ. ( αντίγραφο που να αναγράφεται η αιτιολογία και το όνομα του σωματείου ή και αθλητή πρέπει να αποσταλεί στην Ε.Ο.Τ. ) ή στα γραφεία της Ομοσπονδίας, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 28/03/2017 και ώρα 15:00. 

Ο αγώνας αποτελεί πρόκριση για : EGP 1 st leg & EGP 2 nd leg. 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Σάββατο 1 Απριλίου 2017 : Α΄ & Β΄ αγωνιστική κατηγορία Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Σύνθετου τόξου.

 Κυριακή 2 Απριλίου 2017 : Α΄& Β΄ αγωνιστική κατηγορία Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων - Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου. Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Στο Κύπελλο Ελλάδος, θα λαμβάνουν μέρος όλοι οι αθλητές ανεξαρτήτως κατηγορίας. Για το 2017 θα αποτελείται από 3 σκέλη και τον τελικό Κυπέλλου. 

Τα 3 σκέλη θα διεξαχθούν για το Ολυμπιακό τόξο, σε Πάτρα (1ο σκέλος), Αθήνα (2ο σκέλος) και Θεσσαλονίκη (3ο σκέλος), ενώ για το Σύνθετο σε Πάτρα (1ο σκέλος) και Αθήνα (2ο και 3ο σκέλος) Τα σκέλη θα έχουν μόνο γύρο κατάταξης. 

Οι αθλητές στα 3 σκέλη, ανάλογα με την τελική τους κατάταξη ανά κατηγορία, θα βαθμολογούνται ως εξής :

 ΑΤΟΜΙΚΑ 
16 βαθμούς ο 1ος 
15 βαθμούς ο 2ος 
……… 1 βαθμό ο 16ος

ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ 
8 βαθμούς ο 1ος 
7 βαθμούς ο 2ος 
…….. 1 βαθμό ο 8ος 

Η τελική βαθμολογία των αθλητών και των ομάδων θα προκύψει από το άθροισμα των 2 καλύτερων βαθμολογιών που θα σημειωθούν στα 3 σκέλη. Στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θα προκριθούν οι 16 πρώτοι στη βαθμολογία αθλητές ανά κατηγορία και οι 8 πρώτες στη βαθμολογία ομάδες και μεικτές ομάδες ανά κατηγορία. 

Ο αγώνας σε ατομικό επίπεδο θα έχει γύρο κατάταξης και Ολυμπιακούς Γύρους. Ο αγώνας σε ομαδικό επίπεδο θα έχει μόνο Ολυμπιακούς Γύρους και η κατάταξη των ομάδων θα προκύψει από την βαθμολογία που συγκέντρωσαν στα 3 σκέλη. 

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν μόνο στα ομαδικά δεν θα πληρώσουν στον αγώνα παράβολο συμμετοχής. Στα ομαδικά αγωνίσματα, τα σωματεία μπορούν να μετέχουν με διαφορετικούς αθλητές σε κάθε σκέλος Κυπέλλου, δεδομένου ότι η βαθμολογία αφορά το σωματείο και όχι μεμονωμένο αθλητή. 

Στον Τελικό του Κυπέλλου, σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα μετρήσει η μεγαλύτερη επίδοση των αθλητών ή των ομάδων που ισοβάθμισαν στον γύρο κατάταξης ( σε περίπτωση 2ης ισοβαθμίας η 2η καλύτερη επίδοση γύρου κατάταξης κλπ ). 

Από τον τελικό του Κυπέλλου θα προκύψει η τελική βαθμολογία αθλητών και ομάδων που αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος και θα προσμετρηθεί στην ανάδειξη των πολυνικών αθλητών και σωματείων της χρονιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΓΛΑΥΚΟΥ