ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Α.Σ. ΓΛΑΥΚΟΣΤην πίτα του έκοψε ο Α. Σ. Γλαύκος.

Πολλοί φίλοι και αθλητές παρευρέθησαν στην ζεστή αυτή γιορτή και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και καινούργιους φίλους του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Θεοφάνης Νιάρος,  άνοιξε την βραδιά καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους καθώς επίσης  και καινούργιους  και παλιούς φίλους του συλλόγου μας οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην συνέχεια κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα του συλλόγου μας από την δημιουργία ως τις μέρες μας, ευχήθηκε  υγεία και ευτυχία σε όλους και να έχουν πολλές επιτυχίες οι αθλητές του συλλόγου μας το νέο έτος.

Μετά την σύντομη ομιλία του προέδρου μας,  τον λόγο έλαβε ο Έφορος του συλλόγου μας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου και αφού απεύθυνε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους και τους αθλητές για μια καλή χρονιά, αναφέρθηκε με την ιδιότητά του ως Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής Τοξοβολίας Νοτιοδυτικής  Ελλάδος, στον μεγάλο Πανευρωπαϊκό αγώνα που θα διεξαχθεί στην Πάτρα από 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018 με διοργανωτή την Ε.Ο.Τ., και ζήτησε από τους αθλητές μας και τους φίλους του συλλόγου μας, την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα αυτό μέσω του εθελοντισμού, πράγμα για το οποίο υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές μας, ζητώντας μάλιστα περισσότερες πληροφορίες.

Ακολούθησαν οι  καθιερωμένες απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν κατά το έτος 2017 ο κ. Νιάρος έκοψε την πίτα του συλλόγου μας με το φλουρί να πέφτει σε μια φίλη του συλλόγου μας.

Ο  σύλλογός μας ευχαριστεί όλους τους φίλους και κυρίως τους φίλους και τους αθλητές για τα πολλά και εξαιρετικά εδέσματα που έφεραν, για να ολοκληρωθεί έτσι μια πολύ ζεστή και όμορφη γιορτή.

 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΠΉ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ:Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΓΛΑΥΚΟΥ